Rumour around my brand

Maak kennis met onze opvallers

Luc van de Riet Business manager i

There ain’t no business like FMCG business! Luc houdt van knallen en gaat daarbij net zo hard als z’n lievelingskoekje. En niets of niemand die ‘m daarvan weerhoudt. Krijgt ie gewoon een boost van!

Glenn Josemanders Creatief strateeg / copywriter i

Vlijmscherp, ijzersterk en geslepen. De Global designmessen uit Glenn's keuken reflecteren zijn perfectionisme op het gebied van copy, concept en strategie.

Joyce Hageman Financieel medewerker i

Op de financiële afdeling zorgt Joyce ervoor dat er niet alléén maar op de tafels wordt gedanst, maar ook hard gewerkt wordt.

Sam Lousberg Locatiemanager i

Onze locatiemanager schudt met haar uitgekiende plannen moeiteloos de meest unieke locaties uit haar mouw. Zo is het iedere dag wel een keer tijd voor een feestje!

Renee van der Westen Projectmanager i

Renee kan haar Ray-ban zonnebril maar wat goed gebruiken, want als zonnetje in huis shined zij het hele jaar door!

Marjolein van Diest Eventmanager i

Marjolein haar opvallende events zorgen voor genoeg momenten om naar terug te kijken.

 

Sjoerd van Ham Proces begeleider i

Na een superstage ging deze feestneus even een zomertje stoom afblazen in het pittoreske Mallorca. Vervolgens teruggekeerd om de processen te stroomlijnen. Sindsdien loopt bijna alles op rolletjes.

 

 

 

Sanne van der Loo Planner i

Deze topper van planning ‘sanneert’ op geheel eigen wijze het promotersbestand en harkt iedere selectiedag een nieuwe lichting ‘vierkant de lekkersten’ binnen. 

Etem Cetin Commercieel directeur i

Netflix verovert op dit moment de wereld, een inspiratiebron voor Etem als commercieel directeur die met Opvallers hetzelfde doel voor ogen heeft.

Kim van der Schoot Projectmanager P-Pulse i

Als échte fashionista vormt Kim een wandelende inspiratiebron voor zowel klanten als collega's. Altijd op de hoogte van de laatste trends en daardoor onmisbaar als ideeënmachine achter P-Pulse.

Maureen de Lang Operationeel manager i

Met haar überdikke vesten is deze koukleum letterlijk en figuurlijk de moeder gans van de organisatie. Niet dat de kou haar ergens van weerhoudt want Maureen gaat gewoon door!

 

 

Lisa van Helden Inkoop medewerker i

Facturen die te laat betaald worden; het zou verboden moeten worden! Daarom hebben wij Lisa, die financiële zaken steevast in goede banen weet te leiden.

Laura de Winter Planning i

Op oogverblindende wijze overtuigt Laura onze Opvallers van het feit dat een mooie glimlach het basisingrediënt is voor een onuitwisbare indruk.

Op oogverblindende wijze overtuigt Laura onze opvallers van het feit dat een mooie glimlach het basisingrediënt is voor een onuitwisbare indruk
Debby de Jonge Senior projectmanager i

Als veteraan onder de projectmanagers voert onze oer Hollandse Debby haar merken keer op keer weer naar de mooiste resultaten.

Marja Beks Business manager i

Deze enthousiaste sales tijger praat niet over koetjes en kalfjes, maar gaat immer en altijd récht op haar doel af.

 

 

Sofie te Dorsthorst Stagiaire Projectmanagement i

Stagiaires die van meet af aan al precies begrijpen hoe Creatie graag de koffie drinkt; bijna te mooi om waar te zijn... Daar moet een luchtje aan zitten!

Diede van de Vries Stagiaire Creatie i

Oil & Care slaat niet alleen op haar favo shampoo. Diede zorgt immer voor een soepel en gesmeerd eindresultaat. Rende voorheen van hot naar (van) Haren. Haalt vast daarom haar scriptie op haar sloffen. 

Anja van der Meijden Interieurverzorgster i

De missie van deze wervelende interieurtijger is duidelijk; Ervoor zorgen dat de werkplek waar iedereen zo vrolijk van wordt, altijd blijft stralen als een zonnetje.

Franka Brugmans Interieurverzorgster i

Een schoon kantoor is een serieuze zaak. Een taak die Franka als geen ander uitvoert. Met haar haviksogen pakt ze werkelijk ieder vuiltje bij de kladden!