MERKACTIVATIE

 

Consumenten krijgen meer dan 3.000 branded uitingen per dag op zich afgevuurd. Om als merk opgemerkt te worden moet je daarom verder gaan dan alleen zichtbaar zijn. Je wilt opvallen. Mensen moeten je product kunnen voelen, ruiken en proeven. Je doelgroep moet het merk beleven. In vol ornaat. That's where we come in. Opvallers is daar waar je doelgroep gaat. Als deze van shoppen houdt, vallen wij op in de winkelstraat. Wordt er bijgetankt bij de pomp? Dan maken wij de pitstop onvergetelijk. Van creatie tot executie creëren wij de meest spraakmakende merkactivaties met als doel het realiseren van een nadrukkelijke breinpositie bij de consument. Interesse? Let's start some rumour!

 

Waar kom je ons zoal tegen?

Outdoor Instore Nearstore Brandstores Festivals
Beurzen Horeca Office On the move Guerrilla

 

EVENTS

  

Events vormen de ideale gelegenheid om boodschappen op impactvolle wijze ervaarbaar te maken. Contactmomenten zijn uitgebreider, mindsets opener en er ontstaat ruimte om nog spectaculairder uit te pakken. Mensen willen immers verrast worden door dat ene WOW-effect, ongeacht of zij de rol van consument, medewerker of zakelijker relatie bekleden. Opvallers weet als geen ander hoe je dat voor elkaar krijgt. Daarom organiseert Opvallers meer-dan-alledaagse eventconcepten om op thematische wijze invulling te geven aan jouw retail- of bedrijfsevent.

 

Events waarmee wij opvallen:

Personeelsfeesten PR events Relatie events
Winkelopeningen Productlanceringen Jubilea
Winkelcentra promotie    

  

X

P-PULSE

Premium people for brands and events

 

P-Pulse is hét full-service premium people bureau dat de harten van uw publiek sneller laat kloppen. Life is live, dat moet worden ervaren. Daarom wekken wij brands en events tot leven met de meest toonaangevende modellen, hostesses en performers. Wij faciliteren het complete plaatje, van creatie tot en met een perfecte executie.

 

Zo zorgt P-Pulse ervoor dat u niet alleen in het hoofd van uw doelgroep terecht komt, maar ook direct in het hart.

 

WINSTORE

SCOREN OP DE WINKELVLOER

 

Van instore naar Winstore! Om merken maximaal op de winkelvloer te laten scoren, hebben we de krachten gebundeld met Trade Promotion Retail (TPR). Met onze gezamenlijke Winstore activaties laten we merken en retailers schitteren!

 

TPR is met ruim 16 ervaring gepokt en gemazeld in instore (kook)demo’s en proeverijen, en werkt met ervaren professionals die het al dan niet bereide product laten zien, ruiken, proeven en beleven. De brede achterban van young professionals, en de expertise op creatief en logistiek vlak van Opvallers sluiten hier naadloos bij aan.

Met een Winstore activatie wordt ook jouw merk een winnaar op de winkelvloer!