Opvallers
  • Over ons Mensen.
  • Onze aanpak Maken.
  • Onze cases Merken.

Opvallers

Fuutlaan 12
5613 AB Eindhoven

Postbus

Antwoordnummer 11171
5600 VC Eindhoven

Mensen.
Maken.
Merken.

Persoonlijk contact wint altijd. Op straat, in de winkel, tijdens een festival, rondom een sportevenement of in de trein. Mensen worden geraakt door mensen. Juist in een wereld die dynamischer is dan ooit, is het menselijk contact wat het verschil maakt. Al bijna 25 jaar leiden we onze Opvallers op tot vakmannen en -vrouwen, om jouw merk gepassioneerd gezicht te geven.

Opvallen is een vak apart. Het vereist lef én skills. Onze mensen zijn specialisten op het gebied van field marketing en field sales. Met een gepassioneerd team van 350 vakidioten staan we bekend als fixers. Wij klaren de klus. En met onze Brabantse nuchter- én nijverheid nemen wij graag de gehele productie uit handen. Van idee tot uitvoering, van vergunning tot aan de logistieke uitvoering; alles wat nodig is voor een vlekkeloze executie. Kortom, van concept naar organisatie tot pakkende glimlach: wij maken jouw merk.

Field marketing

Er bestaat geen tweede kans voor een eerste indruk. Wie kiest voor Opvallers, kiest voor fieldmarketing met maximale impact.

  • Promotors
  • Sampling
  • Flyeren
  • Roadshows
  • Guerrilla marketing
  • Hostesses
  • Bewustwording
  • Instore activaties

Field sales

Onze commerciële aanpakkers verkopen niet alleen een goed verhaal, ook je sales op de winkelvloer geven we een megaboost.

  • Sales
  • Accountmanagement
  • Merchandising
Onze aanpak

Concept

Iedere merkactivatie of salescampagne begint met een goed doordacht plan. In deze conceptfase zetten wij graag de juiste expertise aan tafel: voor vragen uit de marketinghoek verrast onze creatieve afdeling keer op keer met op maat gesneden creativiteit en voor een strategisch salesvraagstuk haken we graag onze salesprofessionals aan.

Op basis van onze jarenlange praktijkervaring worden de ideeën direct op haalbaarheid getoetst en dit leidt uiteindelijk te allen tijde tot een optimale ROI.

Productie

Als het idee geboren is en het juiste strijdplan op tafel ligt, starten we met de productiefase. Vanuit de single-point-of-contact gedachte wordt de juiste projectmanager aangewezen en deze staat als externe collega naast jou als opdrachtgever. Voor elke project stelt zij het juiste projectteam samen en stuurt zo intern de locatieplanner, inkoper, logistieke kracht en last but not least de vaste planner aan.

Met een compact en dedicated team vormen we zo een uiteindelijk een one-stop-shop oplossing die extreem betrokken is bij de perfecte executie in het veld.

Activatie

Nadat de eerste twee fases tot in de puntjes zijn voorbereid, gaan we uiteindelijk als een geoliede machine het speelveld in. Alles valt of staat uiteindelijk met de juiste spelers in het veld, vandaar dat we voor elk project vaste teams selecteren en trainen.

Pure professionals die als een kameleon mee kleuren en gepassioneerd het veld in gaan om jouw merk te maken. Mensen. Maken. Merken.

20

jaar Opvallers

6.500+

ingezette mensen in field marketing en field sales

50.250+

projecten voor de mooiste merken

158+

jaar ervaring in het vak

Een merk is het hart en anker van élk bedrijf, dienst en product. Met ons team hebben wij als ware kameleons maar één missie: in jouw kleuren ook de harten veroveren van de doelgroep. In een wereld vol indrukken, is opvallen een absolute must! Wij laten het sneller kloppen, geven het smoel, handen & voeten. Samen brengen we jouw merk tot leven. Mensen. Maken. Merken.

Ook opvallen?

Benieuwd hoe we jouw organisatie, product of merk kunnen versterken? Kom eens langs op ons unieke kantoor. We maken graag kennis met je!

Neem contact op

Opvallers

Fuutlaan 12
5613 AB Eindhoven

Postbus

Antwoordnummer 11171
5600 VC Eindhoven