Field Marketing

Opvallers = field marketing. We ademen het. Het stroomt door onze aderen. Al tientallen jaren laten wij merken scoren op het moment waarop het allemaal gebeurt. Op de plek waar het gebeurt. Namelijk de winkelvloer. Als geen ander weten wij sales, traffic en trial te genereren voor de merken waarvoor we werken. Of beter gezegd, voor de merken die we versterken.

Field marketing is één van de meest effectieve vormen van merkactivatie. Een field marketing campagne levert namelijk direct resultaat op. En dat is natuurlijk toch waar het om draait. Wij versterken merken met field marketing vanaf de tekentafel. We denken met je mee over de juiste strategie. Over de beste aanpak om je doelstelling te realiseren. Van creatie tot realisatie, en alles wat daartussen zit.

Wat daarvoor nodig is, is iedere keer anders. De ene keer volstaat een enthousiast promotieteam dat flyers uitdeelt. Een andere keer voeren we een uitgekiende sampling campagne uit met meerdere touchpoints die elkaar maximaal versterken. Het doel heiligt de middelen. Hoe kunnen we jouw merk versterken? We gaan graag het gesprek met je aan!

Promotors

Sampling

Flyeren

Beurzen

Roadshows

guerrilla campagne

Guerrilla marketing

Hostesses

Modellen

zwerfafval campagne

Bewustwording

in store promotie

Instore activaties

Bedrijfsevenement

Events

Festivals

Meer informatie over Field Marketing?

Neem contact op met Martin Damen – martin@opvallers.nl