Field Marketing

Bij Field Sales draait alles om mensen. Kwaliteit, kunde, kennis en vertrouwen zijn daarin key. Ons grootste USP is dat er heel veel mensen doorstromen vanuit onze eigen Opvallers promotor poule van ruim 500 mensen. Deze commerciële aanpakkers kennen de markt en het Retail landschap op hun duimpje.

Field Sales medewerkers worden bij aanvang inhouse bij ons getraind op productkennis én salesvaardigheden. Om het kennisniveau vervolgens op peil te houden organiseren wij gedurende het jaar geregeld online en fysieke trainingen voor alle medewerkers.

We zijn de matchmaker tussen organisaties en (de nieuwe generatie) commerciële talenten. Doordat deze young professionals relevante werkervaring opdoen in een speelveld van landelijke A-merken, creëren we een geweldige springplank voor een glansrijke carrière. En jou bieden we natuurlijk de kans om te vissen in deze kweekvijver barstensvol commercieel talent.

Met Field sales ondersteunen we zowel in flexibele inzetten als in langlopende projecten. Samen creëren we het juiste plan en gaan we voor een op maat gemaakte samenwerking. Hierbij nemen wij het hele traject uit handen. Van werving, selectie, training en executie, tot aansturing en rapportage.

Promotors

Sampling

Flyeren

Beurzen

Roadshows

guerrilla campagne

Guerrilla marketing

Hostesses

Modellen

zwerfafval campagne

Bewustwording

in store promotie

Instore activaties

Bedrijfsevenement

Events

Festivals

Meer informatie over Field Sales?

Neem contact op met Renee van der Westen – 06-28634298renee@opvallers.nl