Wat
ons
opvalt…

Een dag vol
gezelligheid
is een ideale
voedingsbodem
voor
teambonding!

H&M

Bij H&M begrijpen ze als geen ander dat de som der delen groter is dan het geheel. Daarom heeft de Zweedse modeketen Opvallers ingeschakeld om het jaarlijkse bedrijfsevenement te organiseren. Bij dit evenement komen alle store managers van Nederland samen voor een leuke dag uit. Opvallers is meteen aan de slag gegaan en heeft het bedrijfsevenement achter- en voor de schermen van a tot z gecoördineerd. Ben jij benieuwd hoe ze dit hebben aangepakt? Lees dan snel verder!

A Manager’s Day Off is hét bedrijfsevenement dat jaarlijks voor H&M Store Managers in Nederland wordt georganiseerd. Het is een dag waarop er inhoudelijke presentaties met elkaar worden gedeeld, maar er is natuurlijk ook tijd voor ontspanning. Store Managers delen ervaringen met elkaar en wisselen informatie uit onder het genot van een hapje en een drankje. Daarnaast heeft Opvallers een veelzijdig programma gecreëerd, met als afsluiting een wervelende feestavond met DJ, om de gasten een onvergetelijk bedrijfsevenement te bezorgen!

Wat ons opvalt…

  • Het bedrijfsevenement is volledig op maat gemaakt voor Hennes & Mauritz
  • De onvergetelijk dag voor 124 Store Managers zorgde voor teambonding

Een enthousiast team van hostesses ontvangt de Store Managers bij aankomst en begeleidt ze naar de presentatieruimte. Als de presentaties erop zitten en de gasten hebben kunnen genieten van een uitgebreide lunch, wordt er een groepsfoto gemaakt door het Polaroid team van Opvallers. Zij zorgen gedurende het bedrijfsevenement voor mooie herinneringen in de vorm van Polaroids, die de gasten na afloop mee naar huis mogen nemen. Het Polaroid team van Opvallers is een ontzettend waardevolle toevoeging voor elk evenement, want mooie herinneringen moeten worden vastgelegd. Is de groepsfoto gemaakt? Dan is het tijd voor het volgende onderdeel van het bedrijfsevenement: de pubquiz!

Opvallers heeft na afloop van de pubquiz een uiteenlopend programma klaar staan voor het bedrijfsevenement. Gasten kunnen bijvoorbeeld meedoen aan een cocktailworkshop, een workshop slippers pimpen of ze kunnen een lekkere massage nemen in Ibiza stijl, kortom: er zit voor iedereen iets leuks bij! Uiteindelijk wordt de dag mooi afgesloten met een barbecue en een tof feest.

Ben je benieuwd geworden naar meer of kunnen wij jou helpen bij het organiseren van een bedrijfsevenement? Neem dan een kijkje op onze Field Marketing pagina!

Bedrijfsevenement

Events

Events zijn zeer effectief als marketing instrument. Doordat een event volledig op maat wordt gemaakt, is het een perfecte doorvertaling van je merk. Events lenen zich in het bijzonder voor het vergroten van je merkherkenbaarheid en -beleving. Je kunt écht een statement maken! Daarnaast creëer je met een event een situatie waarbij je de onverdeelde aandacht van je publiek hebt, waardoor je een kwalitatieve connectie met je doelgroep op kunt bouwen.