Wat
ons
opvalt…

Een
warm
welkom
laat je
thuis voelen!

PSV

Opvallers verzorgt al bijna 5 jaar de inzet van hostessen tijdens de thuiswedstrijden van ‘ons’ PSV. Iedere wedstrijd opnieuw begeleiden en verwelkomen we gasten, klantrelaties en bezoekers én geven we het gevoel dat je thuis komt. En waar je jezelf thuis voelt, daar kom je vaker terug! Ben jij benieuwd hoe Opvallers als vaste partner van PSV ieder seizoen weer een sterk team van hostessen inzet? Lees dan snel verder!

PSV stimuleert verbondenheid, wil voetbal- en levensvaardigheden positief beïnvloeden en wil een gevoel van trots creëren. Bij PSV streven ze er bij iedere wedstrijd naar om alle gasten optimaal van de Brabantse gastvrijheid te laten proeven. Opvallers vindt het belangrijk om een vast team met vaste gezichten in te zetten tijdens de thuiswedstrijden van de voetbalclub om de verbondenheid en gastvrijheid te ondersteunen. Daarom staan er iedere wedstrijd 24 hosts en hostesses klaar op verschillende posities in het stadion. Van de parkeerplaats tot binnen het in stadion; overal stralen de hostessen van Opvallers de optimale gastvrijheid uit en zorgen ze ervoor dat het gasten aan niets ontbreekt.

Wat ons opvalt…

  • Een vast team met vaste gezichten zorgt voor een vertrouwd gevoel
  • Al 5 jaar lang zorgt Opvallers voor professionele, enthousiaste en gastvrije hostessen
  • Er worden dit jaar 21 posities bemand door hostessen van Opvallers gedurende de 15 thuiswedstrijden

Hostessen van Opvallers staan bij elke thuiswedstrijd van PSV bij de businessruimtes. PSV heeft ruim 2500 zakelijke plekken in het stadion, waarvan 700 plekken in de businessclub. Doordat de hostessen ontzettend veel gasten, klantrelaties en bezoekers van PSV verwelkomen en begeleiden is Opvallers zorgvuldig met de selectie van het team. Representatieve aanpakkers met uitmuntende communicatieve vaardigheden; dát zijn de hostessen van Opvallers! Zij vormen samen het visitekaartje van de voetbalwedstrijden van PSV.

Als vaste partner van PSV is Opvallers altijd op zoek naar nieuwe talenten die het vaste team hostessen kunnen aanvullen. Werken voor de mooiste voetbalclub met de allerleukste collega’s, dat wil natuurlijk iedereen! Ben je benieuwd naar een bijbaan als host of hostesse bij PSV?

hostessen

Hostesses

Representatieve aanpakkers met uitmuntende communicatieve vaardigheden; dát zijn de hostesses van Opvallers! Hostesses vormen het visitekaartje op een beurs, evenement of bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd. Een goede uitstraling, klantvriendelijkheid en proactiviteit zijn eigenschappen die hierbij cruciaal zijn, of het nu gaat om een eenmalig event of een permanente inzet. Bij het selecteren van hostesses stellen we in overleg de criteria op, zodat we tot een duidelijk profiel komen.