WAT
ONS
OPVALT…

Een langlopende
campagne
wordt
gedragen door
een krachtige,
consistente
executie.

Red Bull

Heb je het over wereldmerken, dan heb je het over Red Bull. Iedereen kent het merk, niet alleen door de energiedrankjes maar ook door de Red Bull events. Red Bull host honderden evenementen per jaar en Opvallers draagt hierbij de zorg voor de inzet van een sterk promotieteam met daarin o.a. getraind barpersoneel en cocktailshakers. Als vaste partner van Red Bull staat Opvallers elk evenement weer klaar met een zorgvuldig geselecteerd team om dit wereldmerk te promoten.

De aanvragen voor barpersoneel en promotors worden ingediend via een speciaal ingericht online platform. Vervolgens gaat Opvallers achter de schermen aan de slag gaan met het inplannen van een promotieteam en barpersoneel op de juiste locaties. Dankzij de hechte samenwerking en hoge mate van betrokkenheid staat het promotieteam van Opvallers schouder aan schouder op elk Red Bull evenement!

In 2019 heeft Red Bull 307 evenementen gehost en daar was Opvallers als beste Red Bull ambassadeur natuurlijk aanwezig met bar sales, mobile sales en wings in het publiek. Het promotieteam van Opvallers rockt op elk evenement om de verkoop van Red Bull met succes naar een hoger niveau te tillen. Ook dit jaar staan er weer mooie evenementen op de planning en heeft Opvallers een mooie poule van promotors klaar staan voor Red Bull.

Wat ons opvalt…

  • De beste buitentemperatuur om een Red Bull te promoten is 23 graden
  • Ons promotieteam heeft bijgedragen aan een wereldwijde verkoop van 7,9 miljard blikjes Red Bull
  • De perfecte serve en promotie zorgt voor herhaalaankopen van consumenten

Mede dankzij de inzet van de promotors, cocktailshakers en het barpersoneel van Opvallers is Nederland een van de best presterende landen als het gaat om de verkoop van Red Bull. In 4 jaar is de verkoop in Nederland met 35% gestegen. Ben jij benieuwd hoe je de verkoop kunt stimuleren door middel van een promotie? Neem dan een kijkje op de website. Een sterk promotieteam en de juiste merkbeleving geven je vleugels op elk event!

Promotieteam

Promotors

Breng je merk tot leven met een promotieteam! Met de inzet van promotors creëer je een echte verbinding met je doelgroep, waarbij er ruimte is voor interactie en communicatie. Promotors kunnen als geen ander mensen kennis laten maken met nieuwe producten. Onze promotors worden zorgvuldig geselecteerd en zijn letterlijk en figuurlijk het gezicht van je merk. Ze brengen je merk tot leven en gaan op persoonlijke wijze het gesprek aan met je doelgroep. Promotors kunnen op verschillende plekken worden ingezet. Instore, nearstore, op stations of in het winkelcentrum.