Over Opvallers

Wij zijn Opvallers. Wij geloven dat er geen tweede kans bestaat voor een eerste indruk. Dus zorgen we ervoor dat onze merken opvallen. Maar dat is slechts het begin. Want na impact tijdens dat eerste moment, benutten we de kans om te verbinden. Verbindingen leggen tussen mens en merkverhaal. Op basis van inhoud. Geholpen door de kennis en ervaring die we in het verleden hebben opgebouwd. Kortom, wij weten het contactmoment optimaal en maximaal te benutten.

Wat maakt opvallers onderscheidend?

We halen alles uit het contactmoment. Vanaf de eerste kennismaking leggen we de verbinding. En vervolgens creëren we verdieping in de relatie. Om met die kennis merken verder te helpen. Keer op keer weer.

One stop shop

Van creatie en productie naar logistiek en executie, we hebben alles in huis om jouw merk op de meest uiteenlopende locaties tot leven te brengen. En voor langlopende campagnes hebben we meer dan genoeg inpandige opslag.

Slagkracht

We zijn buitengewoon slagvaardig en hebben ervaring met de meest uiteenlopende merken, in de meest exotische branches. En met een schaalbaarheid tot 750 man is voor ons geen enkele opdracht te groot.

Ervaren ‘buitenspelers’

Van winkelstraat tot evenement en van beursvloer naar winkelvloer, noem een plek in het land en Opvallers is er geweest. We kennen het spelletje als geen ander, en weten blind de weg in het veld. We noemen het ook wel ons speelveld 😉

Grenzeloze ambitie

We zijn niet te stoppen. Ons verlangen om te winnen is tomeloos. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze klanten. Met onze klanten. Met elkaar. Want fieldmarketing is een teamsport. En samen gaan we voor goud!