Barmedewerker

Ben jij op zoek naar een baan in de horeca, waarbij jij het gezicht wordt van de mooiste merken? Stop met zoeken! Ga bij ons aan de slag als Barmedewerker met een salaris tussen de € 8,28 en € 14,39 bruto per uur. Lees snel verder voor meer informatie.  

Wat ga je doen?
In de dynamische wereld van de horeca is geen dag hetzelfde en dat is precies waar jij in je element bent. Als Barmedewerker ben jij de creatieve kracht die heerlijke drankjes serveert met een persoonlijke twist. Of jij nu op de grootste festivals of knusse food & lifestyle events komt te staan, jij weet met jouw skills de gasten te enthousiasmeren. Je schenkt niet alleen de meest smaakvolle drankjes, maar als horecatopper deel je ook het verhaal achter de drankjes met het publiek, omdat je het gezicht bent van een van de merken!

💸 Wat bieden wij: 

  • Een salaris natuurlijk! Afhankelijk van je leeftijd tussen de € 8,28 en € 14,39 bruto per uur; 
  • De mogelijkheid om als ZZP’er aan de slag te gaan met een salaris tussen de € 10,86 en € 17,70 per uur; 
  • Lunchvergoeding; 
  • Werken voor de mooiste merken; 
  • Jij bepaald wanneer jij wil werken; 
  • Daarnaast werk je met de leukste collega’s, zoals je vrienden; 
  • Ook kun je heel Nederland ontdekken, want onze Opvallers staan overal;  
  • Gezellige borrels en toffe events op ons kantoor in hartje Eindhoven!

👋 Solliciteren!
Ben jij de Barmedewerker waar wij naar op zoek zijn? Meld je hier gemakkelijk aan! Of neem voor meer informatie telefonisch contact op met onze recruiter Romy: 0642483776. 

Nieuwsgierig geworden hoe promotiewerk er écht uitziet? Bekijk het hier!

Wij zijn Opvallers & merkversterkers, specialist in Field Marketing en Sales. Wij versterken de mooiste A-merken, waaronder Gibson’s, Jack Daniel’s en Sonnema. Door de inzet van onze gedreven merkambassadeurs – die door heel Nederland actief zijn – weten we de meest uiteenlopende campagnes te laten slagen. Van stadscentrum tot festival en van stadion tot winkelvloer, overal kom je Opvallers tegen! Meer weten? Check hier onze cases.