Host / conciërge voor mobiele test-/vaccinatie unit

Functieomschrijving

Als host ben je de gehele dag het centrale aanspreekpunt bij de mobiele test-/vaccinatie unit en werkt samen met de logistiek coördinator. Je opent en sluit de unit. Daarnaast verwelkom je cliënten en ondersteunt waar nodig de hulpverleners.

De host heeft tevens de rol van conciërge. Je beschikt over kennis van de mobiele unit en aanwezige installaties als IT (wifi netwerk), ventilatie en verwarming, kan storingen verhelpen of anderen inschakelen om de continuïteit, het gebruik en werking van de mobiele unit zeker te stellen. (Een briefing/inwerktraject zal hier onderdeel van zijn)

Je ziet toe op de optimale werking van de stroomvoorziening, werking en schoonmaak van de toiletunit, schoonhouden van de buitenruimte, einde dag schoonmaak van de binnenruimtes, verzamelen (medisch) afval, assisteren bij voorkomende werkzaamheden (o.a. bij het gebruik van de trappenklimmer voor minder mobiele cliënten) en houdt dagelijks contact met opdrachtgever.
Je hebt enige affiniteit met techniek, je bent servicegericht en oplossingsgericht, je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten stellen, je bent communicatief vaardig en kan een VOG overleggen (deze dient aangevraagd te worden).

  • Een EHBO-diploma is vereist.
  • Je dient in het bezit te zijn van een rijbewijs/auto en bent flexibel inzetbaar. (door heel Nederland)
  • Aantal uren: 16-40 per week (alle dagen van de week)
  • Verwachte startdatum: 15-2-2021 (voor minimaal een half jaar)
  • Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Interesse? Stuur je motivatie en cv naar info@opvallers.nl