Wat
ons
opvalt…

Een simpel
maar sterk
flyerteam
heeft het
vermogen
om
vele harten
te veroveren.

Jumbo City

Iedereen kent de pakkende slogan ‘Hallo Jumbo!’ van de bekende supermarktketen Jumbo wel. In 2017 is er op verschillende plaatsen in Nederland het nieuwe Jumbo City concept geopend. Ter promotie van de nieuwe winkels is Opvallers als vaste partner van Jumbo gaan flyeren op straat. Ben jij benieuwd hoe ze dit hebben georganiseerd? Scrol dan gauw naar beneden!

Jumbo is een succesvolle supermarktketen in Nederland dankzij de Jumbo formule: de laagste prijs, het grootste assortiment én de beste service. Met het nieuwe Jumbo City concept willen ze inspelen op de wensen van reizigers en bezoekers van de binnenstad. Zij kunnen bij de Jumbo City terecht voor een ruim aanbod met meer dan 10.000 producten en staan bekend om lekkere en vers bereide broodjes én tussendoortjes. Een bezoekje aan de Jumbo City is dus ideaal als je in de binnenstad woont, werkt of studeert. Deze boodschap moest bekend worden gemaakt aan heel Nederland, vandaar dat Opvallers is gaan flyeren op straat.

De juiste materialen, locaties en promotors die affiniteit hebben met het merk; aan alles is gedacht. Opvallers heeft promotors geselecteerd die behulpzaam, professioneel en proactief gaan flyeren op straat. Het is van belang dat ze affiniteit hebben met Jumbo, zodat ze het merk uitdragen. Daarnaast heeft Opvallers de hele distributie verzorgd van flyers tot lichtfietsen met posters.

Wat ons opvalt…

  • Het flyeren op straat gebeurde op 1,5 meter afstand met een grijper
  • Speciaal geselecteerde promotors zorgden voor extra traffic dankzij hands-on-mentaliteit

Opvallers is in verschillende binnensteden in Nederland gaan flyeren op straat met superfrisse flyerteams. Het uitgangspunt was niet zomaar flyers uitdelen, maar écht contact leggen met bezoekers en reizigers. Daarnaast zijn de promotors tijdens het flyeren op straat ook de nabijgelegen woonwijken in gegaan om bewoners te informeren over de nieuwe aanwinst in hun stad. Hierbij werden er ludieke zakjes uitgedeeld waarin korting flyers zaten voor besteding in de nieuwe Jumbo. De zakjes zorgde tijdens het flyeren op straat voor net dat beetje extra attentiewaarde.

Wil je weten of wij iets voor jou kunnen betekenen of wilt u meer weten over de unieke campagnes die wij op maat maken voor ieder merk? Neem dan een kijkje op onze Field Marketing pagina.

Jumbo flyeractie 2017

Flyeren

Flyeren. Het lijkt zo uitgemolken. Maar vergis je niet, een slimme flyer is goud waard! Een flyer campagne kan namelijk voor behoorlijk wat extra traffic zorgen. En met een sterke call to action of actiemechanisme, al dan niet met een online / social component, kunnen we je sales een flinke boost geven. Een flyeractie is zowel lokaal als landelijk uit te voeren, en wordt altijd uitgevoerd door promotors met affiniteit. Opvallers selecteert de flyeraars die je merk uitdragen, en verzorgt de hele distributie.